Oppilas ja opettaja

Elämä on kaunis ja valtavan monimuotoinen kokonaisuus.

Elämä on kaunis ja valtavan monimuotoinen kokonaisuus. Me kuljemme ja olemme olemassa läpi vuosien. Olosuhteet, tunteet ja se mihin keskitymme elämässä elää ja muuttuu. Opettelemme kävelemään, puhumaan ja kommunikoimaan lapsina. Mitä vanhemmiksi kasvamme sitä enemmän alamme valita omaa kehitys suuntaamme ja hakea sitä mitä me olemme yksilöinä. Kasvamme aikuisiksi ja huomaamme ettei uuden opettelu loppunut lapsuuteen tai nuoruuteen vaan aina on jotain uutta, jotain mitä emme ole ennen tulleet ajatelleeksi tai kokeneeksi. Ja kappas vaan kun vanhoistakin asioista, tilanteista tai tunteista löytyy yhä vaan jotain uutta opittavaa.

Ja kappas vaan kun vanhoistakin asioista, tilanteista tai tunteista löytyy yhä vaan jotain uutta opittavaa.

Elämä on matka jossa riittää koettavaa, opeteltavaa ja uutta kokeiltavaa loppuun saakka. Ei ole tarpeen pyrkiä “täydellisyyteen”, tilanteeseen jossa ei enää ole opittavaa. Me olemme kaikki hyviä ja rakastettavia sellaisena kuin olemme. Meillä on tarkoituksesta kaikki tunteet, haasteet ja kokemukset joita kohtaamme. Ja on myös ok lähteä toteuttamaan itseään siitä lähtökohdasta käsin missä olet juuri nyt. On paljon asioita joissa sinun täytyy aloittaa matkasi, jotta voit oppia kaiken mitä olet tullut tänne oppimaan. Totuus on se että oppilas ja opettaja opettavat molemmat toisiaan. Lapsi ja aikuinen opettavat toinen toisiaan. Työntekijä ja työnantaja oppivat toinen toisiltaan.

Totuus on se että oppilas ja opettaja opettavat molemmat toisiaan.

Me olemme kaikki samalla viivalla. Meillä on erilaisia vahvuuksia ja se on rikkaus. Meillä on kyky ja mahdollisuus oppia toinen toisiltamme. Tietoisuus siitä että sinulla on opittavaa ja että kuka tahansa voi opettaa sinulle jotain uutta on tärkeää oman kehityksesi kannalta. Jos nostat itsesi muiden yläpuolelle ja koet olevasi muita parempi niin egosi estää sinua toimimasta sydämen kautta ja toimii ikään kuin muurina uusien oppien edessä. Samaten jokaisella meistä on jotain annettavaa toisillemme. On aika jättää itsemme pienentäminen taakse ja astua tai aloittaa matka omaan voimaamme.

On aika jättää itsemme pienentäminen taakse ja astua tai aloittaa matka omaan voimaamme.

Sinulla on vapaus lähteä toteuttamaan itseäsi ja lähteä antamaan ja opettamaan oppimiasi asioita vaikka oma oppimisesi olisi vielä vaiheessa. Jos sinun tulisi olla jo täydellinen ja kaikkitietävä kun aloitat niin aika vähän meillä olisi mitään palveluita toisten auttamiseksi. Haluan rohkaista jokaista joka tuntee sisällään kaipuun toimia kutsumuksensa ohjaamana lähtemään tekemään sitä mikä tuntuu sinusta oikealta. Voit etsiä samalla itsellesi jonkun ihmisen, tapahtuman tai muun lähteen joka tukee kasvuasi kyseisellä osa-alueella. Voit olla samaan aikaan niin ikään opettaja ja oppilas. Kehittää omaa osaamistasi ja jakaa sitä mitä olet jo oppinut ja oivaltanut.

Voit olla samaan aikaan niin ikään opettaja ja oppilas.

Maailmassa on käynnissä vahva sydän chakran aktivoituminen/avautuminen. Ihmiset oppivat ja opettelevat toimimaan sydämen viisauden kautta ja järki, ego ja mieli ovat tekemässä tilaa empaattisemmalle, tietoisemmalle ja sydämellisemmälle yhteiskunnalle. Sydämen kuuntelu ja seuraaminen johtaa aina meidät positiiviseen suuntaan. Tämä ei tarkoita sitä että edessä ei olisi haasteita vaan sitä että nuo haasteet ovat sellaisia jotka opettavat sinulle juuri oikeita asioita ja suunta sellainen että sinulla on universumin tuki matkallasi.

Tämä ei tarkoita sitä että edessä ei olisi haasteita vaan sitä että nuo haasteet ovat sellaisia, jotka opettavat sinulle juuri oikeita asioita ja suunta sellainen että sinulla on universumin tuki matkallasi.

Tulevaisuus tuo tänä muutoksen aikana tilaa paljon uudelle. Uusille asioille, palveluille ja tarpeille joita ei vielä opeteta kouluissa tai valmennuksissa. Ole siis avoimin mielin ja tiedä että se mitä sinulla on maailmalle antaa ei välttämättä tule koulun penkiltä eikä se haittaa. Voit luottaa siihen että elämä kantaa ja jos vain otat enkelit, luojan ja valon auttajasi tukemaan matkaasi kohti omaa korkeinta parastasi niin sinut pidetään turvassa ja voit luottaa saamaasi johdatukseen. Kuuntele sisäistä ääntäsi, sydämesi viisautta ja tunteitasi. Ne kertovat sinulle mikä on oikea suunta, mikä tiedosta jota sinulle tuodaan tulee valosta ja mikä on totuus.

Kuuntele sisäistä ääntäsi, sydämesi viisautta ja tunteitasi. Ne kertovat sinulle mikä on oikea suunta, mikä tiedosta jota sinulle tuodaan tulee valosta ja mikä on totuus.

Sinussa on valo ja rakkaus sisälläsi. Sydämessäsi on kaikki viisaus, parantava voima ja valo mitä tulet koskaan tarvitsemaan. Hiljaisuuden, hyväksynnän ja harjoittelun kautta tulet löytämään sisäiseen valoosi yhä vahvemman yhteyden ja tuo valo pääsee siunaamaan polkusi, sinut ja elämäsi. Se tulee loistamaan ympärilläsi, valaisemaan polkusi ja vetämään puoleensa lisää valoa. Se tulee karkottamaan pimeyden, näyttämään totuuden ja johtamaan sinut kotiin. Sinun on turvallista astua omaan voimaasi ja antaa itsesi loistaa, iloita, nauraa ja rakastaa.

Se tulee karkottamaan pimeyden, näyttämään totuuden ja johtamaan sinut kotiin.

Kuvannut Mia Järvisalo <3

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: