Olen äitiysvyöhyketerapiaan ja vauvavyöhyketerapiaan erikoistunut vyöhyketerapeutti Vantaalla.

Teen vyöhyketerapia hoitoja osoitteessa Paimenenkatu 23A4, Vantaa (kissa ja koiratalous)

Sekä kotikäyntejä pk seudulla.

Lisäksi tarjoan vauvoille konsultaatiota 20€, jossa saatte arvion vyöhyketerapian hyödyistä vauvalle, yksilölliset kotihoito-ohjeet ja mahdollisesti muita vinkkejä teidän tilanteeseenne.

Olen toistaiseksi äitiyslomalla. <3 Voit olla yhteydessä jos haluat kysellä milloin toiminta taas mahdollisesti jatkuu tai haluat että saat ilmoituksen tulevista tapahtumista/ siitä että varauskalenteri taas aukeaa. 🙂 Toistaiseksi myös otan vastaan joitain vauvavyöhyketerapia ja imetysohjaus asiakkaita. Ajan sopiminen jasmin@luontosivoima.com tai 0451352015.

Äitiysvyöhyketerapia Vantaa 85€/90min (kotikäynnit 100€/90min)

Äitiysvyöhyketerapia on suunniteltu raskaana oleville, raskautta toivoville ja raskaudesta palautuville naisille.

Raskausajan vyöhyketerapia

Raskausajan vyöhyketerapia on suunniteltu helpottamaan mahdollisia raskausajan oireita, sekä valmistelemaan kehoa tulevaa synnytystä varten. Puhumattakaan siitä että se on ihana tapa hemmotella itseään tai läheistä, sillä hoito on hyvin rentouttava ja miellyttävä. Synnytyksen kannalta, sekä äidin ja vauvan hyvinvointia ajatellen saat parhaan hyödyn jos käyt vyöhyketerapiassa useamman kerran raskauden aikana.

Varaa aika raskausajan vyöhyketerapiahoitoon osoitteeseen Paimenenkatu 23A4, Vantaa tästä tai kotikäynnille lähiseudulle tästä.

Synnytyksen käynnistyshoito

Synnytyksen käynnistyshoito on suunniteltu raskauden loppupäähän alkaen rv. 39+0 (tai 38+0, jos lääkkeellinen käynnistys suunniteltu). Hoidossa valmistellaan kehoa synnytystä varten mm. aktivoimalla synnytyksen käynnistymiseen ja edistymiseen liittyvää hormonitoimintaa, tekemällä tilaa lantion alueelle, jotta vauvalla on mahdollisimman hyvin tilaa asettua synnytystä varten optimaaliseen asentoon, sekä rentouttamalla kehoa ja mieltä mahdollisista stressi tai jännitystiloista, jotka voivat häiritä synnytyksen käynnistymistä.

Varaa aika synnytyksen käynnistyshoitoon osoitteessa Paimenenkatu 23A4, Vantaa tästä tai kotikäynnille lähialueelle tästä.

Haikarahoito (raskautta toivoville)

Onko toiveissa raskaus? Tämä hoito on suunniteltu tukemaan raskauden käynnistymistä. Haikara hoidon tarkoituksena on tasapainottaa kehon mahdollisia epätasapainotiloja, joilla voi olla yhteys siihen että raskautta tai onnistunutta raskautta ei ole näkynyt. Tämä hoito sopii täydentävänä hoitona myös lapsettomuushoitojen rinnalle. Haikara hoito sopii sekä naisille, että miehille ja paras apu voikin olla siitä jos molempia osapuolia hoidetaan vyöhyketerapialla.

Varaa aika haikarahoitoon osoitteessa Paimenenkatu 23A4, Vantaa tästä tai kotikäynnille lähialueelle tästä.

Raskaudesta palauttava hoito

Raskaus ja synnytys hyvinkin mennessä rasittaa kehoa ja mieltä. Tämän jälkeen on tärkeää saada rauhassa palautua. Tämä hoito on suunniteltu tukemaan kehon ja mielen palautumista synnytyksen jälkeen. Äidin hyvinvointia tukemalla vaikutamme vahvasti myös vauvan hyvinvointiin.

Varaa aika raskaudesta palauttavaan vyöhyketerapiahoitoon osoitteessa Paimenenkatu 23A4, Vantaa tästä tai kotikäynnille lähialueelle tästä.

Vauvavyöhyketerapia Vantaa 62€/60min (kotikäynnit 75€/60min)

Vauvavyöhyketerapia on nimensä mukaisesti suunniteltu vauvoille. Se tukee vauvan hyvinvointia ja kehon tasapainoa. Vyöhyketerapialla voidaan lempeällä tavalla rauhoittaa hermostoa, rentouttaa ja purkaa mahdollisia jumeja/ epätasapainotiloja. Vyöhyketerapiasta voi olla apua mm. unihaasteisiin, refluksiin/pulautteluun, lihasjumeihin, vatsavaivoihin ja itkuisuuteen. Vauva voi tulla hoitoon n. 2vk iästä alkaen.

Hinta yksittäiselle hoidolle 62€(kotikäynti 75€)

3 hoitokerran jakso 160€(kotikäynnit 200€)

5 hoitokerran jakso 250€(kotikäynnit 300€)

Varaa aika osoitteeseen Paimenenkatu 23A4, Vantaa tästä tai kotikäynnille lähialueelle tästä.

Vyöhyketerapeuttinen konsultaatio 20€/n. 30min (onnistuu myös etänä)

Vyöhyketerapeuttisessa konsultaatiossa käydään läpi vauvan lähtötilanne, vointi ja mahdolliset oireet. Saatte arvion minulta äitiys- ja vauvavyöhyketerapeuttina siitä olisiko vyöhyketerapiasta apua teidän tilanteessanne ja miten monta hoitoa todennäköisesti tarvittaisiin esim. jonkin oireen helpottamiseen. Saatte myös yksilölliset kotihoito-ohjeet vauvan hyvinvoinnin tueksi ja mahdolliset muut vinkit teidän tilanteeseenne liittyen.

Varaa aika vyöhyketerapeuttiseen konsultaatioon tästä. Varausta tehdessäsi voit valita sijainniksi Paimenenkatu 23A4, Vantaa (kissa ja koiratalous) tai zoom (online videoyhteyspalvelu, jonka toimiseksi tarvitsen älylaitteen ja nettiyhteyden).

Aikuisen vyöhyketerapia 85€/90min (kotikäynnit 100€/90min)

Aikuisen vyöhyketerapia on kaikille aikuisille sopiva vyöhyketerapia hoito. Hoito sovelletaan asiakkaan toiveiden ja terveyden tilan mukaisesti. Olen erikoistunut äitiys- ja vauvavyöhyketerapiaan, mutta teen hoitoja myös ns. tavallisille ihmisille. 🙂

Varaa aika aikuisen vyöhyketerapiaan osoitteeseen Paimenenkatu 23A4, Vantaa tästä tai kotikäynnille lähialueelle tästä.

Lapsen/nuorten vyöhyketerapiahoito 62€/60min (kotikäynti 75€/60min)

Lapsen/nuorten vyöhyketerapiahoito on 2-16v ikäisille suunnattu hoito. Lasten/nuorten keho ei ota hoitoa vastaan yhtä pitkään kuin aikuisen, joten tunti riittää hyvin. Pienten lasten kanssa hoitokerta sisältää enemmän tilanteen kartoitusta ja tarvittaessa kotihoito vinkkien läpikäymistä. Vanhempien lasten kanssa aikaa käytetään enemmän itse hoidon tekemiseen.

Varaa aika lapsen/nuoren vyöhyketerapiahoitoon osoitteessa Paimenenkatu 23 tästä tai kotikäynnille lähiseudulle tästä.