Uusien tuulien syksy

Syyskuu on alkamaisillaan ja uusia mahdollisuuksia avautuu nyt monen meidän elämässä. Viime viikot ovat sisältäneet voimakasta puhdistusta ja oman elämän epäkohdat ovat varmasti nostaneet päätään. Nyt onneksi helpottaa ja saamme kerätä sadon tekemämme työn hedelmistä. 

Elokuun alkupuolella sain omalla kohdalla kokea rytinällä tämän puhdistuksen vaikutuksen minuun ja minun elämääni. Olin Natural High Healing Festivaaleilla, kun pääteltta lähti lentoon ja oli lähellä, että kiinnitystolpat lentelivät pääni ohi. Tunnistan että hengen lähtö ei ollut lähellä, vaan minut pidettiin turvassa. Ei ollut minun aikani lähteä. 

Oli kuitenkin hurja näky, kun festariteltta kohosi yllämme kuin hyökyaaltona ja lähti vyörymään kohti. Oma kokemukseni oli, että ehdin kyllä juosta alta pois, kunnes huomasin ystäväni jääneen jälkeen ja näin, kuinka hän kaatui maahan kohtaan, johon teltta oli vyörymässä. 

Tuntui kuin aika olisi pysähtynyt ja aivoni ajattelivat samaan aikaan, että ehtisin itse vielä alta pois, mutta ystäväni ei ja että en itsekään ehdi, jos käännyn takaisin ja menen auttamaan ystävääni. Nämä ajatukset taustalla päällimmäinen ajatus oli kuitenkin, että en voi jättää ystävääni.  Niinpä käännyin takaisin, juoksin ystäväni luo ja vedin hänet ylös maasta. Sitten juoksimme lähellä olevan matkailuauton taakse suojaan ja onneksi teltta lopettikin vyörymisen ja lässähti paikalleen niin että ehdimme alta pois.

Jollain tapaa tiedostin koko ajan, että kaikki tulee menemään niin kuin on tarkoitus, lukien että meille ei käy kuinkaan, jos niin ei ole tarkoitettu. Ja tunne oli myös, että hengen lähtö nyt ei ole kyseessä, vaikka hurja tilanne olikin. Olin kuitenkin hetken aikaa varma, että jäisimme telttakankaan alle jumiin ja pelko siitä, että jotain sattuisi oli pinnalla.

Koko tilanne kesti todellisuudessa vain joitakin sekunteja. Kaikki oli ohi hyvin nopeasti, vaikka jollain tapaa tuntui, että noihin sekunteihin olisi mahtunut ikuisuus. Tilanteen mentyä ohi, kehoni meni täyteen shokkitilaan ja kaikki pelko ja säikähdys purkautui itkuna, tärinänä ja olo oli useamman päivän ajan hyvin heikko ja epätodellinen.

Onneksi kyseiset festarit olivat täynnä hyvin sydämellisiä ja avuliaita ihmisiä, jotka tulivat apuun. Saimme molemmat energiahoitoa, homeopaattista hoitoa ja ylipäätään tukea tilanteen jälkeen toipumiseen. Tämä tilanne oli itselleni vahvan puhdistuksen alku. 

Tämä muistutti minua siitä, millainen lahja elämä on. Lisäksi tilannetta seuraava väsymys laittoi katsomaan elämää uusin silmin ja kysymään itseltäni mitkä asiat ovat todella tärkeitä ja mitkä asiat ovat sellaisia mihin olen käyttänyt aikaa ja energiaa, jotka eivät palvele minua enää. 

Olin buukannut kalenterini hyvin täyteen festaria seuraavan parin viikon ajaksi. Osittain luomani aikataulut ja tehtävät liittyivät työhön ja talouteen, osittain muihin elämän osa-alueisiin. Tuntui pahalta, että aika, jonka ajattelin olevan jollain tapaa ratkaiseva tai tärkeä asioiden hoitamisen kannalta menikin täysin toipumiseen. Olin joitain päiviä lähes toimintakyvytön ja perään sairastuin flunssaan, joka veti taas maton jalkojen alta. 

Tässä sain kokea, että maailma ei kaatunut, eikä mitään peruuttamatonta vahinkoa syntynyt vaikka otin (pakon edessä) oman aikani palautumiseen, omiin prosesseihini ja parantumiseen. Sain myös kokea, että apua on aina tarjolla, kun vain sitä pyydän ja otan vastaan. Nyt olen kiitollinen koko tuosta ajasta, kaikkine osineen ja tapahtumineen. Olen uudistunut ja eheämpi, eloisampi ja elinvoimaisempi kuin ennen kaikkea tätä. 

Elämä ei aina mene niin kuin olemme ajatelleet tai suunnitelleet, mutta kaikki menee aina niin kuin on korkeimmaksi parhaaksemme. Olen itse opetellut tapaa, että aina kun asiat menevät “pieleen”, mietin: “Mitähän hyvää tästäkin seuraa?” ja pyrin ottamaan asian vastaan kevyin mielin ja luottavaisena siitä, että kaikki tulee menemään hyvin tai järjestymään parhain päin. 

Nyt on hyvä aika päästää irti niistä osista elämässä, jotka eivät enää sinua palvele ja avata mieli ottamaan vastaan uusia mahdollisuuksia, suuntia, ideoita tai kokemuksia. Tämä syksy voi olla hyvin voimaannuttava ja tuoda mukanaan paljon uutta ja hyvää elämääsi jos vain rohkenet antaa vanhan mennä ja uuden tulla tilalle.

Ehdotuksia:

Mieti mikä elämässäsi ei enää palvele sinua? Voitko päästää siitä irti tai ottaa askelia sitä kohti? Mikä taas tällä hetkellä tuo sinulle iloa, keveyttä ja elinvoimaa? Onko jotain mitä voisit tehdä, että hyvät asiat elämässäsi lisääntyvät?

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: