Olen toistaiseksi äitiyslomalla. <3 Voit olla yhteydessä jos haluat kysellä milloin toiminta taas mahdollisesti jatkuu tai haluat että saat ilmoituksen tulevista tapahtumista/ siitä että varauskalenteri taas aukeaa. 🙂

Pyhä Feminiini -naistenpiirit

Joukossa naisia on suuri määrä parantavaa ja hoitavaa energiaa, sydämen viisautta ja läsnäolon voimaa. Naisena tai naiseksi itsesi kokevana olet tervetullut tähän piiriin sellaisena kuin olet. Tämä on tila jossa kohdata, jakaa ja parantua. Piiri alkaa tilan luomisella ja Pyhä Feminiini -seremonialla, jossa laskeudumme tilaan ja hetkeen, pyydämme elementit ja valon auttajat paikalle ja asetamme intention illalle. Rituaali on oiva tilaisuus hoitaa itseä, etsiä selkeyttä tai suuntaa elämään tai vahvistaa yhteyttä omaan sisäiseen voimaan. Ilta jatkuu rituaalin jälkeen rennolla olemisella, keskustelulla ja jakamisella. Toivon että yhdessä luomme tilan kaikille tulla hyväksytyiksi ja kohdatuiksi rakkaudellisessa ja kunnioittavassa ympäristössä.

Seuraavat piirit ovat 24.8. ja 21.9. klo. 18-20 osoitteessa Myllytie 2, Järvenpää. Varaa oma paikkasi tapahtumasta tästä. Naistenpiirin hinta 20€/hlö.

Taivas Maan Päälle – meditaatio

Taivas Maan Päälle -meditaatio on intuitiivisesti ohjattu ryhmämeditaatio. Meditaation intentiona on luoda taivasta maan päälle. Tällä tarkoitan sitä että kanavoimme kehoomme, elämäämme ja maailmaan taivaallista energiaa ja ohjausta. Lisäksi puhdistamme sitä energiaa ja niitä asioita, jotka ovat sen edessä että valo, rakkaus ja sydämemme unelmat pääsevät astumaan elämäämme. Meditaation alussa kutsumme tilaan valon auttajat ja pyydämme heitä ohjaamaan meditaation ja siihen liittyvät energiat niin kuin on korkeimmaksi parhaaksemme. Yhdessä pystymme kanavoimaan ja vastaanottamaan enemmän kuin yksin. Minä ohjaan meditaation valon auttajien kanssa yhteistyössä ja kanavoin heiltä mahdollisesti tulevaa viestiä kaikille osallistujille.

Seuraavat meditaatiot ovat 10.8. ja 14.9. klo. 18 osoitteessa Myllytie 2, Järvenpää. Varaa oma paikkasi tapahtumaan tästä. Meditaation hinta on 15€/hlö.

Online meditaatiot

Online meditaatio on zoomin(videopuhelu, johon pääset osalliseksi linkin kautta kunhan sinulla on nettiyhteys) välityksellä tapahtuva ryhmämeditaatio. Meditaationi ovat aina intuitiivisesti ohjattuja ja tapahtuvat yhteistyössä enkeleiden ja muiden valon auttajien kanssa. Kesto on arviolta n. 45min, mutta voi vaihdella. Mukana saattaa olla hiljaista meditointia, sekä kanavointia tai ohjausta valon auttajilta. Meditaation jälkeen voi jäädä jakamaan kokemuksia tai kysymään kysymyksiä.

Seuraavat meditaatiot ovat 14.8. klo. 17 ja 4.9. klo. 17.30. Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tästä. Meditaatio tapahtuu zoomin välityksellä eli tarvitset osallistumiseen vain älylaitteen ja nettiyhteyden. Hinta 10€/hlö.

Kristallimaljahoidot

Äänimaljahoidossa saat tunnin ajan rentoutua oman joogamaton(tai lainamaton/-viltin) päällä maaten ja kuunnellen äänimaljojen sointia. Moni tuntee värähtelyn koko kehossa ja pääsee hoidossa syvään rentoutumisen tilaan.

Hoidon aikana tilassa virtaa puhdistava energiavirta joka vie mennessään kaiken mitä meidän ei enää ole tarpeen kantaa ja mistä olemme valmiit päästämään irti. Hoidon jälkeen on mahdollisuus jäädä jakamaan kokemuksia ja palautumaan rauhassa omaan kehoon ja läsnäoloon.

Tulevat kristallimaljahoidot: Ei tällä hetkellä suunnitteilla, laita toivetta tulemaan jos kaipaisit maljahoitotapahtumaa!

Kuvat Mia Järvisalo

Henkisyys ja taide -tapahtuma

Tässä tapahtumassa otamme aikaa asettua hetkeen, tulla läsnäoleviksi ja kohdata toistemme kanssa. Teemme alkumeditaation jossa luomme energiayhteyden luojan alkulähteeseen ja äitimaahan. Otamme vastaan puhdistuksen ja hoidon joka siinä hetkessä korkeimmaksi parhaaksemme.

Tästä energiasta käsin lähdemme harjoittamaan omaa luovuuttamme. Tapahtumassa on varattu aikaa ja materiaaleja maalaamista varten. Jokaiselle osallistujalle on varattu oma kanvas ja jaettavaksi runsaasti akryylimaaleja, pensseleitä ja luonnoskyniä. Lisäksi käytettävissä on vaihtoehtoina paperia ja vesivärejä. Tavoitteena on päästä leikittelemään ja testailemaan omaa luovuutta ilman häiriötekijöitä.

Tarjolla teetä, kahvia ja pientä naposteltavaa. Suosittelen käyttämään vaatteita jotka saavat sotkeentua. Omat eväät voi halutessaan ottaa mukaan, jotta nälkä ei pääse yllättämään. Tapahtuman kesto 5h. Hinta 62€ (50€ opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät)

Seuraava tapahtuma su 30.7. klo. 12:00-17:00 Kehon ja Mielen Voiman hyvinvointitilassa, osoitteessa Kuparitie 14-16e, Helsinki. Ilmoittautuminen jasmin@luontosivoima.com.

Kuva Mia Järvisalo