Olen toistaiseksi äitiyslomalla. <3 Voit olla yhteydessä jos haluat kysellä milloin toiminta taas mahdollisesti jatkuu tai haluat että saat ilmoituksen tulevista tapahtumista/ siitä että varauskalenteri taas aukeaa. 🙂

Kristallimaljahoito

Äänimaljahoidossa saat tunnin ajan rentoutua oman joogamaton(tai lainamaton/-viltin) päällä maaten ja kuunnellen äänimaljojen sointia. Moni tuntee värähtelyn koko kehossa ja pääsee hoidossa syvään rentoutumisen tilaan.

Hoidon aikana tilassa virtaa puhdistava energiavirta joka vie mennessään kaiken mitä meidän ei enää ole tarpeen kantaa ja mistä olemme valmiit päästämään irti. Äänivärähtely itsessään auttaa meitä sekä puhdistamaan fyysistä ja energeettistä kehoamme, että ankkuroimaan hyvää energiaa ja positiivisia muutoksia kehoomme.

Hoidon kokemukset ovat hyvin yksilöllisiä, joten tervetuloa kokeilemaan miltä tämä hoito juuri sinusta tuntuu! 🙂

Voit varata ajan yksilöhoitoon (hinta 70€/60min) osoitteessa Paimenenkatu 23A4, Vantaa(kissa ja koiratalous) alta:

Tai voit varata ajan omalle yksityiselle ryhmälle tästä alta(100€/2hlö ja +20€ per. lisähenkilö). Tilaan mahtuu n. 5-12 henkilöä riippuen haluavatko osallistujat istua vai maata ja olla sohvilla vai lattialla.

Pyydä tarjousta yksityiseen kotikäyntiin, juhlaan tai muuhun tapahtumaan puhelimitse 0451352015 tai spostitse jasmin@luontosivoima.com!

Järjestän myös avoimia ryhmähoitoja pk seudulla silloin tällöin. Nyt tulossa:

Su 18.6. klo. 16-18 osoitteessa Paimenenkatu 23A4, Vantaa. 35€/hlö. (Kissa ja koiratalous). Ilmoittautuminen jasmin@luontosivoima.com

Kuvannut Mia Järvisalo
Kuva Mia Järvisalo