Olen toistaiseksi äitiyslomalla. <3 Voit olla yhteydessä jos haluat kysellä milloin toiminta taas mahdollisesti jatkuu tai haluat että saat ilmoituksen tulevista tapahtumista/ siitä että varauskalenteri taas aukeaa. 🙂

Intuitiivinen energiahoito Vantaa

Luotettavaa energiahoitoa Vantaalla, jossa jokainen hoito on aina yksilöllinen. Juuri se tapahtuu mihin olet valmis, mikä on siinä hetkessä sinun korkeimmaksi parhaaksesi ja mikä on tarkoitettu. Voit halutessasi pyytää hoitoa tai ohjausta johonkin tiettyyn asiaan tai vaivaan liittyen niin katsotaan mitä aiheesta lähtee nousemaan. Lähes poikkeuksetta hoidossa tuodaan myös suullista kanavointia valon auttajiltasi. Teen sekä lähihoitoja Vantaalla että etähoitoja sijainnista riippumatta.

Energiahoidon hinta on 70€ ja kesto n. 60min. Varaa aika intuitiiviseen energiahoitoon osoitteessa Paimenenkatu 23A4, Vantaa(kissa ja koiratalous) tästä tai etähoitoon tästä.

Valon Auttajien Kanavointi

Teen kanavointeja valon auttajilta, joissa pyydän yleisesti valon auttajiltasi sitä viestiä, jota he siinä hetkessä haluavat sinulle tuoda. Aikaa on varattu myös siihen että voit vapaasti kysyä kysymyksiä auttajiltasi. Valon auttajat ovat niitä henkisiä olentoja, jotka toimivat puhtaalla tavalla sinun korkeimman parhaan mukaisesti. Esimerkiksi enkelit, monet luonnon henget, henkioppaat, voimaeläimet ja yksisarviset ovat valon auttajia.

Kanavoinnin hinta on 40€/30min. Teen kanavointeja osoitteessa Paimenenkatu 23A4, Vantaa(kissa ja koiratalous), sekä etänä sijainnista riippumatta. Etäkanavoinnin valitessasi saat linkin zoom tapaamiseen sähköpostiisi ennen tapaamista ja voit tapaamisen aikana itse valita laitatko videon päälle vai haluatko mieluummin ylläpitää vain puheyhteyttä.

Varaa aika kanavointiin tästä, varausta tehdessäsi saat valittua sijainnin Vantaalle osoitteeseen Paimenenkatu 23A4 tai zoom etätapaamiseen.

Sinun Valo -valmennus

Kaipaatko tukea ja neuvoja omalla matkallasi yhdistyä oman sisäisen valosi kanssa? Jos haluat tietoisesti kulkea kohti eheytymistä, ykseyden kokemusta ja oman tietoisuutesi avautumista, mutta et oikein tiedä miten edetä, koet olevasi jumissa tai kaipaat matkalle henkilökohtaista tukea, neuvoja ja juttuseuraa niin tämä valmennus on sinua varten.

Jokainen meistä sisältää äärettömän määrän potentiaalia, luomisvoimaa ja valoa. Autan asiakkaitani yhdistymään tuon sisäisen valon ja omien valon auttajien kanssa. Autan ihmisiä löytämään ilon, rakkauden ja valon sisältään ja antamaan sen levitä omaan elämään. Tämä on matka, jonka jokainen kulkee omaa tahtia.

Valon auttajien kanssa asiat menevät sitä tahtia, kun olemme valmiita ja on meidän korkeimmaksi parhaaksemme. Minä toimin tukena tässä matkassa, jonka kuljet itsesi kanssa. Tuon sinulle viestejä, kanavoin energiaa, annan työkaluja ja olen kuuntelevana korvana. Mitään “tuloksia” en voi luvata tai taata tietyssä ajassa, mutta valon auttajien kanssa toimiessa aina tapahtuu jotain positiivista elämässämme.

Valmennusta on saatavilla osoitteessa Paimenenkatu 23A4, Vantaa(kissa ja koiratalous), sekä videoyhteyden välityksellä sijainnista riippumatta. Varaa aika tästä. Varausta tehdessä voit valita sijainnin osoitteeseen Paimenenkatu 23A4, Vantaa tai zoom online palveluun. Jos valitset online tapaamisen, saat ohjeet osallistumiseen sähköpostitse ennen tapaamista.

Valmennuksen hinta on 124€/kk, sisältäen 2 n. 60min tapaamista ja jatkuvan tuen viestitse, sekä tarvittaessa lyhyempiä puheluita tai energeettistä tukea. Valmennusta jatketaan kuukausi kerrallaan niin kauan kuin koet tarvetta ja haluat jatkaa valmennuksessa. Tutustumiskäynti ei sido mihinkään, sen hinta 40€.